GHICITUL SI VRAJITORIA
+25
Krissunu
Asgard
Amrita
teardrop
JeSsYkA
parwous
Adriatica
shadow
deea24
mihaela_23
DORIAN 80
seaman65
Mr Nobody
mrs nobody
lynn
aspidistra76
atat de simplu
firfiric
Valiks
Radu
vikiterra88
LiquidSilk
snow
habibi77
pitulicea
29 participanți
Pagina 6 din 10
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
GHICITUL SI VRAJITORIA
Rezumarea primului mesaj :
Stim cu totii ca vrajitoria este considerata un pacat si totusi, multi dintre noi apeleaza la vrajitoare sau ghicitoare, pentru a-si afla viitorul sau pentru a-si realiza anumite dorinte, greu de realizat altfel.
Religia ne invata ca vrajitorii si ghicitorii lucreaza impreuna cu Satana si ca apeland la ei, savarsim un mare pacat. Chiar daca aceste dorinte ale noastre, vor fi realizate, nu vor avea un efect indelungat, pentru ca diavolul nu va face niciodata un bine oamenilor. O bucurie realizata cu ajutorul vrajilor, va atrage dupa ea si o nenorocire.
Aceasta ar fi teoria, insa am deschis acest subiect, curioasa sa aflu despre experientele celor care au apelat la astfel de practici.
Daca au apelat vreodata la vrajitori sau ghicitori, daca aceste vraji le-au indeplinit ceea ce si-au dorit, daca prezicerile ghicitorilor s-au adeverit, sau daca, asa cum spuneam mai devreme, dupa o bucurie rezultata dintr-o vraja a urmat o nenorocire.
Stim cu totii ca vrajitoria este considerata un pacat si totusi, multi dintre noi apeleaza la vrajitoare sau ghicitoare, pentru a-si afla viitorul sau pentru a-si realiza anumite dorinte, greu de realizat altfel.
Religia ne invata ca vrajitorii si ghicitorii lucreaza impreuna cu Satana si ca apeland la ei, savarsim un mare pacat. Chiar daca aceste dorinte ale noastre, vor fi realizate, nu vor avea un efect indelungat, pentru ca diavolul nu va face niciodata un bine oamenilor. O bucurie realizata cu ajutorul vrajilor, va atrage dupa ea si o nenorocire.
Aceasta ar fi teoria, insa am deschis acest subiect, curioasa sa aflu despre experientele celor care au apelat la astfel de practici.
Daca au apelat vreodata la vrajitori sau ghicitori, daca aceste vraji le-au indeplinit ceea ce si-au dorit, daca prezicerile ghicitorilor s-au adeverit, sau daca, asa cum spuneam mai devreme, dupa o bucurie rezultata dintr-o vraja a urmat o nenorocire.
pitulicea- 6
Re: GHICITUL SI VRAJITORIA
Da, Celine...cam ai dreptate.Acum,Habibi as vrea sa comentez doar atat astazi despre subiectul asta:ghicitul si paranormalul sunt pentru mine doua subiecte total paralele.Ma rog, mergi la ghicit:daca se intampla ce iti "prevede"respetivul/respectiva zici ca a avut mare dreptate, daca nu se intampla( ceea ce e mult mai probabil) zici ca ai schimbat viitorul prin puterea mintii tale.Deci, oricum o dai exista o explicatie.
atat de simplu- 6
Inteleg ca nu te satisfac aceste explicatii. Care-i parerea ta?
Nu astept raspuns musai azi.
habibi77- 6
acum 10 ani cineva mi-a ghicit in cafea..ca vom fi la o reuniune plina de veselie
peste cateva zile a murit matusa mea, la care tineam foarte mult..de atunci, nu vreau sa mai aud de ghicit
peste cateva zile a murit matusa mea, la care tineam foarte mult..de atunci, nu vreau sa mai aud de ghicit
mrs nobody- 5
habibi77 a scris:Inteleg ca nu te satisfac aceste explicatii. Care-i parerea ta?
Nu e vorba de satisfactie aici, dar este un subiect amplu care nu poate fi discutat in cateva cuvinte.Si acum sunt pe fuga si nu imi sta capul la asta.Avem timp de discutii.
atat de simplu- 6
Da, Mrs. ... Sunt ghicitori/-toare serioase,dar sunt si neseriosi.Cei seriosi pot sa ne dau sfaturi si indrumari pretioase,si poate sa ne arate ce pericole ne pandesc daca lucrurile nu se desfasoare in directii bune.
aspidistra76- 4
Ok simplu, avem timp....si eu sunt pe fuga.....si capul plin de probleme de rezolvat.
habibi77- 6
In sfarsit! Guvernul a dat dovada de o farama de inteligenta, punand taxa pe prostie!
Ma refer la impozitarea vrajitoarelor, ghicitoarelor...
Ma refer la impozitarea vrajitoarelor, ghicitoarelor...
Mr Nobody- 4
Da? Si cum o sa faca asta?
O sa ghiceasca de cate ori ghicesc cuiva? Sau o sa se increada in cinstea lor?
O sa ghiceasca de cate ori ghicesc cuiva? Sau o sa se increada in cinstea lor?
pitulicea- 6
Nici nu mai conteaza! Important este faptul ca au gandit-o! Au gandit! Uraaaaa!
Iti dai seama, la cata prostie este in tara asta-masurabila, printre altele, dupa nr de turnulete de la casele ...vrajitoarelor- ne-ar scoate din criza!
Iti dai seama, la cata prostie este in tara asta-masurabila, printre altele, dupa nr de turnulete de la casele ...vrajitoarelor- ne-ar scoate din criza!
Mr Nobody- 4
Pai cu ce se deosebeste horoscopul de ghicit? A cunoaste viitorul (si implicit a-l influenta) poate avea consecinte negative, daca e sa ne luam dupa Asimov, Lorenz si filmele SF.
Despre viitor, un citat din Blaga (Pasarea sfanta):
Din vazduhul boltitelor tale amiezi/ ghicesti în adancuri toate misterele./ Inalta-te fara sfârsit,/ dar sa nu ne descoperi niciodata ce vezi.
Dadea careva citate de prin carti "sfinte", cum ca ghicitorii si spiritistii ar trebui omorati cu pietre. Asa ceva nu poate sa vina de la Dumnezeu, ci doar de la oameni ignoranti, care se tem de ceea ce nu inteleg.
Ghicitorii sunt si ei oameni, supusi greselilor.
Despre viitor, un citat din Blaga (Pasarea sfanta):
Din vazduhul boltitelor tale amiezi/ ghicesti în adancuri toate misterele./ Inalta-te fara sfârsit,/ dar sa nu ne descoperi niciodata ce vezi.
Dadea careva citate de prin carti "sfinte", cum ca ghicitorii si spiritistii ar trebui omorati cu pietre. Asa ceva nu poate sa vina de la Dumnezeu, ci doar de la oameni ignoranti, care se tem de ceea ce nu inteleg.
Ghicitorii sunt si ei oameni, supusi greselilor.
seaman65- 6
neata natiune :)
hauleu, asta-i ''subectul'' meu preferat mereu am fost ''vrajit'' si tot nu mi-am revenit
DORIAN 80- 2
Du-te la ghicitoare, sa-ti descante.
Apoi vino si ne povesteste. Deja-s curioasa....
pitulicea- 6
Hai sa nu incepem cu mistouri la subiectele "serioase". Pentru mistouri si glume e loc destul in "DE-ALE MEMBRILOR".
pitulicea- 6
Pagina 6 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 6 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum