Biblioteca virtuala
+12
elis27
tegeusa
seaman65
Tizona
atat de simplu
mrs nobody
zexe
juliette
Demostene
snow
habibi77
pitulicea
16 participanți
Pagina 3 din 5
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Biblioteca virtuala
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 20 Noi - 10:43, editata de 2 ori
pitulicea- 6
Re: Biblioteca virtuala
Ar trebui sa le printez, ca sa le pot citi
Mi-e foarte greu sa citesc direct de pe monitor.
Mi-e foarte greu sa citesc direct de pe monitor.
pitulicea- 6
"Jurnalul fericirii" mi-a placut cel mai mult.De fapt e gresit spus "placut", nu cred ca se poate spune asa ceva despre cartea asta.Chiar imi doresc sa o recitesc, probabil ca acum ii voi da un alt inteles.
atat de simplu- 6
pitulicea a scris:Mi-e foarte greu sa citesc direct de pe monitor.
am vazut un dispozitiv dragut, kindle se numeste, nu-i nevoie sa printezi si nici sa-l tii non-stop in priza
arata ca o pagina de carte, dar are wireless
mrs nobody- 5
Chiar? Pare o chestie interesanta
Dar banuiesc ca e la fel de obositor ca monitorul.
Dar banuiesc ca e la fel de obositor ca monitorul.
pitulicea- 6
mie mi-a placut sa-l tin in mana si nu-i obositor
doar ca cu pretul lui imi iau multe carti
doar ca cu pretul lui imi iau multe carti
mrs nobody- 5
Mihail Bulgakov – Maestrul şi Margareta
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bulgakov scrie aici romanul iubirii, disperării şi nevoii de mântuire, una dintre cele mai mari cărţi ale secolului XX. O lectură pasionantă şi, în acelaşi timp, cathartică.
"Maestrul şi Margareta este un roman despre coborârea şi revărsarea sacrului în lume. Absolut toate personajele, fie cele din istoria profană, fie cele din istoria sacră a cărţii, resimt acut acest impact." (Ion Vartic)
"În acelaşi timp fabulă, satiră şi roman de dragoste, Maestrul şi Margareta este o parabolă despre putere şi efectele ei distrugătoare, despre bine şi rău şi, mai ales, despre fragilitatea umană şi forţa iubirii." (The New York Times)
"O capodoperă paradoxală, în care strălucirea este obţinută din combinarea umorului negru şi a magiei negre!" (Publishers Weekly)
Sursa: buybooks.ro
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bulgakov scrie aici romanul iubirii, disperării şi nevoii de mântuire, una dintre cele mai mari cărţi ale secolului XX. O lectură pasionantă şi, în acelaşi timp, cathartică.
"Maestrul şi Margareta este un roman despre coborârea şi revărsarea sacrului în lume. Absolut toate personajele, fie cele din istoria profană, fie cele din istoria sacră a cărţii, resimt acut acest impact." (Ion Vartic)
"În acelaşi timp fabulă, satiră şi roman de dragoste, Maestrul şi Margareta este o parabolă despre putere şi efectele ei distrugătoare, despre bine şi rău şi, mai ales, despre fragilitatea umană şi forţa iubirii." (The New York Times)
"O capodoperă paradoxală, în care strălucirea este obţinută din combinarea umorului negru şi a magiei negre!" (Publishers Weekly)
Sursa: buybooks.ro
zexe- 4
carti din ciclul Warhammer care ma poate ajuta sa iau gratis de pe undeva?
tegeusa- 6
Pagina 3 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 3 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum