LUMEA NECUVANTATOARELOR
+13
dorina_s
Zeno-san
Vica
RALUCA
seaman65
Woo Woo
shadow
myrk
atat de simplu
itina
mrs nobody
aspidistra76
pitulicea
17 participanți
Pagina 7 din 21
Pagina 7 din 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
LUMEA NECUVANTATOARELOR
Rezumarea primului mesaj :
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 24 Sept - 19:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: LUMEA NECUVANTATOARELOR
Scumpe capritele si Mathi e un ingeras de copil. Sa-ti traiasca, Doro, sa va aduca numai bucurii. Mi-am dorit baiat.
Vizitator- Vizitator
Da' unde-s caprele alea? Pe strada?
Ce faine sunt. N-au nici o treaba cu oamenii. Vad ca se plimba, dorm, stau la mangaiat. O placere pentru oamenii mari si o bucurie pentru copii, dupa cum reiese din poza.
Dragutul de Mathi, are jucarie
Ce faine sunt. N-au nici o treaba cu oamenii. Vad ca se plimba, dorm, stau la mangaiat. O placere pentru oamenii mari si o bucurie pentru copii, dupa cum reiese din poza.
Dragutul de Mathi, are jucarie
pitulicea- 6
Multumesc fetelor! Capritele nu-s pe strada ci intr-un parc imens, unde arealul in care stau este imprejmuit, dar fiind un areal foarte mare nu le stanjeneste deloc. Oamenii pot intra la ele, asa ca sunt obisnuite sa fie hranite, mangaiate, fotografiate, nu au frica pentru ca nu sunt niciodata abuzate.
Vizitator- Vizitator
Ieri, asa cum v-am spus, am fost la tara. In drum spre "la tara", cu cine credeti ca ne-am intalnit? Cu nenea lupul!
Statea pe partea dreapta a drumului, iar cand ne-am apropiat a traversat prin fata noastra si a urcat pe dealul din stanga. Noroc ca aveam aparatul la mine, dar nu eram pregatita sa intalnim asa o minune. Pana mi-am deschis aparatul, pana l-am reglat, lupul a pus ceva distanta intre noi, cu toate ca nu se grabea prea tare.
Am reusit sa-i fac doar doua poze. Una din spate... in timp ce urca dealul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Statea pe partea dreapta a drumului, iar cand ne-am apropiat a traversat prin fata noastra si a urcat pe dealul din stanga. Noroc ca aveam aparatul la mine, dar nu eram pregatita sa intalnim asa o minune. Pana mi-am deschis aparatul, pana l-am reglat, lupul a pus ceva distanta intre noi, cu toate ca nu se grabea prea tare.
Am reusit sa-i fac doar doua poze. Una din spate... in timp ce urca dealul.
pitulicea- 6
Una in care s-a oprit si a aruncat o privire spre stana din apropiere.
Am fost surprinse si uimite. Pentru prima data vedeam un lup in mediul lui natural, atat de aproape.
Am marit putin poza sa-i vad coltii N-are nici o masea stricata
Am fost surprinse si uimite. Pentru prima data vedeam un lup in mediul lui natural, atat de aproape.
Am marit putin poza sa-i vad coltii N-are nici o masea stricata
pitulicea- 6
Super! Eu am vazut la tara un puiut de caprioara! Dar n-am reusit sa-i fac poza c-a si fugit.
Asta mi-aduce aminte de cand eram eu mica si am vazut din tren, in departare un animal si-am inceput sa strig tare:"Lupu'! Lupu'!" de se uitau calatorii la mine! Nu era decat un magar, desigur!
Asta mi-aduce aminte de cand eram eu mica si am vazut din tren, in departare un animal si-am inceput sa strig tare:"Lupu'! Lupu'!" de se uitau calatorii la mine! Nu era decat un magar, desigur!
itina- 6
Sora-mea cand a vazut lupul (ea era in fata la volan, eu in spate cu Kira in brate), a intrebat: "Ce o fi ala? Magar?"
Nu m-as fi gandit niciodata ca lupul seamana si poate fi confundat cu magarul sau viceversa.
pitulicea- 6
Frumos lupul, in poza nu pare fiorors, zici ca-i un catel la plimbare Dar nu mi-as dori vreodata sa ajung sa il cunosc
Frumos si gusterul Itinei, dar sarpele... ala ma ingrozeste chiar si daca-i mic cat un limbric
dar asta nu-i micut deloc, deci cu atat mai mult ma sperie de ce l-ar cumpara cineva? Poiate doar daca are vreo rafuiala cu vecinul...
Frumos si gusterul Itinei, dar sarpele... ala ma ingrozeste chiar si daca-i mic cat un limbric
dar asta nu-i micut deloc, deci cu atat mai mult ma sperie de ce l-ar cumpara cineva? Poiate doar daca are vreo rafuiala cu vecinul...
Vizitator- Vizitator
Pagina 7 din 21 • 1 ... 6, 7, 8 ... 14 ... 21
Subiecte similare
» Lumea vazuta prin ochii mei
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL