Imi e indiferent daca...
+13
pitulicea
itina
habibi77
Pingu
tegeusa
atat de simplu
magda17m
RALUCA
Queensland
shu
elis27
soryn
Violoncella
17 participanți
Pagina 9 din 9
Pagina 9 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Imi e indiferent daca...
Rezumarea primului mesaj :
Demult nu am mai propus vreun joculet.
Acesta se prezinta singur din titlu. Nu pot decat sa adaug ca fiecare participant face un enunt, celalalt infirma sau confirma si apoi face alt enunt. Cam asa:
1. Imi e indiferent daca bate vantul in weekend. Ies la plimbare oricum.
2 Mie nu imi e. Sunt sensibil si racesc repede.
Imi e indiferent daca pierd emisiunea preferata, pot oricand sa o vad pe net.
3. Si mie, mai ales ca nu am nicio emisiune preferata
Imi e indiferent daca nu ma suna nimeni azi.
Si tot asa...
Demult nu am mai propus vreun joculet.
Acesta se prezinta singur din titlu. Nu pot decat sa adaug ca fiecare participant face un enunt, celalalt infirma sau confirma si apoi face alt enunt. Cam asa:
1. Imi e indiferent daca bate vantul in weekend. Ies la plimbare oricum.
2 Mie nu imi e. Sunt sensibil si racesc repede.
Imi e indiferent daca pierd emisiunea preferata, pot oricand sa o vad pe net.
3. Si mie, mai ales ca nu am nicio emisiune preferata
Imi e indiferent daca nu ma suna nimeni azi.
Si tot asa...
Violoncella- 5
Re: Imi e indiferent daca...
In ultima luna am mers foarte rar la cumparaturi - o singura data - si am ajuns la concluzia ca se poate trai si asa Inca am congelatoarele 3/4 pline, deci inca trei luni mi-ar fi indiferent daca merg sau nu la cumparaturi Pot supravietui!
Imi e indiferent daca OTP Bank da faliment N-am bani acolo
Imi e indiferent daca OTP Bank da faliment N-am bani acolo
pitulicea- 6
Si mie mi-e indiferent,ca nici nu am auzit de chestia aia. Sau mi-o fi iesit pe cealalta ureche, nu aia cu care am auzit daca am auzit. Dar chiar nu incerc acum sa-mi amintesc daca am auzit cu urechea buna un lucru de care nu are rost sa-mi amintesc acum. In mare, asta-i ideea. Deci, am o indiferenta totala fata de falimentul acestei chestii.
Imi este indiferent daca nu ies o luna la cumparaturi, raman fara ciocolata si mananc doar carnea din congelatoarele pline pe trei sferturi.
Imi este indiferent daca nu ies o luna la cumparaturi, raman fara ciocolata si mananc doar carnea din congelatoarele pline pe trei sferturi.
atat de simplu- 6
Nu mi-e deloc indiferent, mai bine fara carne, decat fara ciocolata. Daca n-am carne, nu-i nicio paguba, daca n-am ciocolata, este o tragedie.
Imi este indiferent daca vara aceasta o sa foarte calduroasa.
Imi este indiferent daca vara aceasta o sa foarte calduroasa.
Vizitator- Vizitator
Mie nu mi-e indiferent, eu m-as bucura grozav. Ador verile foarte calduroase si ma irita la culme verile foarte ploioase, in care nu ma pot bucura de soare si de faptul ca-i vara Astept atatea luni sa fie vara.... Cand vine, vreau s-o simt!
Imi e indiferent daca mor toti purecii din lume.
Imi e indiferent daca mor toti purecii din lume.
pitulicea- 6
Nu mi-e indiferent, ba chiar m-as bucura f. tare, nu au vreo utilitate pe lumea asta, doar belele fac.
Mi-e indiferent daca merg anul asta la mare.
Vizitator- Vizitator
Mie nu mi-e indiferent As vrea sa merg, dar presimt ca n-o sa ajung pana acolo. Inca nu stiu ce planuri am sau daca imi fac vreun plan. O vacanta fara mare e o vacanta risipita.
Imi e indiferent daca site-ul de unde-mi iau echipamentele foto are reduceri de 40% saptamana asta.
Imi e indiferent daca site-ul de unde-mi iau echipamentele foto are reduceri de 40% saptamana asta.
pitulicea- 6
Mie nu mi-e indiferent As vrea sa merg, dar presimt ca n-o sa ajung pana acolo. Inca nu stiu ce planuri am sau daca imi fac vreun plan. O vacanta fara mare e o vacanta risipita.
pitulicea- 6
Imi este indiferent si mie, daca este reducere sau nu, oricum cumpar sau nu, cand vreau eu.
Mi-e indiferent cine rade, cine plange, eu ii compatimesc pe toti, desi nu mi-e mila de nimeni, nici de mine , desi mi se rupe inima.
Ma gandesc sa pun mai multe flori prin casa, lavanda, trandafiri, desi nu e locul lor in ghiveci, dar mi-e absolut totuna de sabloane, atata timp cat la mine plantele traiesc si in ghiveci, sau nu.
Mi-e indiferent cine rade, cine plange, eu ii compatimesc pe toti, desi nu mi-e mila de nimeni, nici de mine , desi mi se rupe inima.
Ma gandesc sa pun mai multe flori prin casa, lavanda, trandafiri, desi nu e locul lor in ghiveci, dar mi-e absolut totuna de sabloane, atata timp cat la mine plantele traiesc si in ghiveci, sau nu.
Annmarie- 4
Eu nu ii compatimesc chiar pe toti. Fata de unii incerc sa raman indiferenta, sa nu am niciun fel de sentimente.Mi-e mila doar de anumite lacrimi... ma inveselesc doar anumite rasete.
Mi-e indiferent daca va incepe iar ploaia. Toata dupamasa mi-o voi petrece intr-o incapere in care nu ploua
Mi-e indiferent daca va incepe iar ploaia. Toata dupamasa mi-o voi petrece intr-o incapere in care nu ploua
pitulicea- 6
Pagina 9 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» Ce-ai face daca...?
» Daca as fi presedinte!
» Daca as fi in locul tau...
» Poezii hazlii
» Ce-ai face daca...?
» Daca as fi presedinte!
» Daca as fi in locul tau...
» Poezii hazlii