Ai "experimentat" o aventura de-o vara?
+14
mielusica
freda white
Queensland
atat de simplu
kam3l3on
soryn
criss
shadow
pufulete09
Tizona
tegeusa
seaman65
Obi-Wan Kenobi
pitulicea
18 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Rezumarea primului mesaj :
Vacantele de vara ne conduc pasii spre locuri noi... ne ajuta sa cunoastem oameni noi... ne pun in situatii diferite fata de cele de zi cu zi.
Vacanta de vara e momentul ideal pentru aventuri. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ati experimentat astfel de aventuri? Daca nu... mai e timp pentru asta.
Fiind vorba de un sondaj, este important sa bifati raspunsul "corect" si sa trimiteti votul. La fel de importante sunt si comentatiile. Nu ezitati sa le faceti.
Vacantele de vara ne conduc pasii spre locuri noi... ne ajuta sa cunoastem oameni noi... ne pun in situatii diferite fata de cele de zi cu zi.
Vacanta de vara e momentul ideal pentru aventuri. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ati experimentat astfel de aventuri? Daca nu... mai e timp pentru asta.
Fiind vorba de un sondaj, este important sa bifati raspunsul "corect" si sa trimiteti votul. La fel de importante sunt si comentatiile. Nu ezitati sa le faceti.
pitulicea- 6
Re: Ai "experimentat" o aventura de-o vara?
Imi amintesc de o aventura dintr-o vara, adica n-au fost decat vreo zece zile, intr-o vacanta. Cu toate ca pentru mine sa terminat nu foarte bine, imi amintesc cu placere de ea.Noi eram doi, ele erau doua, ne-am intalnit intamplator pe plaja, eram din acelasi oras toti, ne-am cuplat si ne-am distrat pe tot parcursul vacantei.De fapt, ea a cautat o aventura de o vara, si atat.N-aveam de unde sa stiu.Dupa ce s-a terminat vacanta, ca si cum nu ne-am fi intalnit vreodata, ea avea prieten.
Deci, sunt periculoase aventurile acestea scurte, de-o vara, sau de mai putin, dar nu regret nimic din ce-am facut.
Deci, sunt periculoase aventurile acestea scurte, de-o vara, sau de mai putin, dar nu regret nimic din ce-am facut.
soryn- 4
Dupa ce timpul sterge orice durere si orice regret, raman doar amintirile frumoase
Eu privesc cu placere in urma, la multele mele aventuri, chiar daca atunci nu s-au sfarsti toate cum as fi vrut
Eu privesc cu placere in urma, la multele mele aventuri, chiar daca atunci nu s-au sfarsti toate cum as fi vrut
pitulicea- 6
Constat, recitind topicul, ca femeile sunt mult mai aventuriere decat barbatii. In cazul asta...cu cine au femeile aventuri, daca barbatii zic NU si NU cand e vorba de-o aventura de vacanta?
Eu, va spun sincer, n-am fost cu nici o femeie
pitulicea- 6
sa stii ca niciodata nu-i prea tarziu!pitulicea a scris:
kam3l3on- 3
Eu am pus suflet in aventurile astea de-o vara ( sau de-o iarna).
atat de simplu- 6
Da, am avut, desi a fost platonica... Dar ma indragostisem ca o lula si as fi mers pana in Satu-Mare, de unde era individul... Mi-a trecut, pentru ca daca ar fi fost sa fie ceva, n-ar fi disparut ''ca magaru-n ceata''
Queensland- 6
kame, eu sunt o demodata
Si eu am pus suflet...si-n aventuri de o zi Chiar si cand n-am avut aventuri am pus suflet L-am pus peste tot pana am ramas fara
Si eu am pus suflet...si-n aventuri de o zi Chiar si cand n-am avut aventuri am pus suflet L-am pus peste tot pana am ramas fara
pitulicea- 6
Queenie draga, daca-i platonica nu se pune!!!
Pitu, 100 de grame de suflet la masa 7, te rog!
Pitu, 100 de grame de suflet la masa 7, te rog!
kam3l3on- 3
DE LA TINE astept un raspuns: sa ne spui ce-ai votat Ai avut ori n-ai avut aventuri estivale?
pitulicea- 6
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum