Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
+20
Demostene
Gigi
pufulete09
tegeusa
habibi77
veronica_franco
ana pop
Blossom777
Krissunu
Queensland
criss
soryn
Doruletz
Mandarax
seaman65
shadow
Obi-Wan Kenobi
Pingu
RALUCA
pitulicea
24 participanți
Pagina 4 din 5
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Rezumarea primului mesaj :
Traim intr-o lume in care frumusetea este unul dintre cele mai ravnite idealuri
Cat de mult ne ajuta frumusetea in viata? Poti reusi in viata doar bazandu-te pe aspectul fizic, sau e nevoie de mai mult?
Sa vedem ce crede lumea despre asta
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
Traim intr-o lume in care frumusetea este unul dintre cele mai ravnite idealuri
Cat de mult ne ajuta frumusetea in viata? Poti reusi in viata doar bazandu-te pe aspectul fizic, sau e nevoie de mai mult?
Sa vedem ce crede lumea despre asta
Fiind vorba de un sondaj, astept "raspunsul" vostru sub forma de "vot". Dar si comentariile sunt binevenite. Foarte binevenite!
pitulicea- 6
Re: Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
Fetele sunt sexul frumos E mai greu sa le convingi sa nu-si foloseasca frumusetea si sa puna mai mare pret pe inteligenta
pitulicea- 6
O femeie inteligenta ii aproape tot timpul si frumoasa, adica io asa gasesc. Desi nu-i 90-60-90.
In schimb doar frumusetea nu prea ajuta la nimic in cazul meu si stiu ca-s ciudat. Dar imi sta berea in gat cand aud cate una traznet ca scoate tampenii pe gura si risc sa sa mor tanar inecat tocmai cu bere.
In schimb doar frumusetea nu prea ajuta la nimic in cazul meu si stiu ca-s ciudat. Dar imi sta berea in gat cand aud cate una traznet ca scoate tampenii pe gura si risc sa sa mor tanar inecat tocmai cu bere.
Pingu- 5
Apai acuma n-am cum sa te fac sa crezi.
Pingu- 5
Pingule gandesti ca un barbat trecut prin viatza ...si ai mare dreptate : '' o femeie inteligenta este tot timpul frumoasa '' , doar un amanunt ar mai fi : sa intalneasca barbatul care stie sa vada si sa pretuiasca aceasta frumusete ...
shadow- 6
Partea a doua ii tot timpul mai grea.
Pingu- 5
Bine zici, shadow... Femeia frumoasa e frumoasa pentru toti. Femeia urata si inteligenta e frumoasa doar pentru unul....Acela care se va indragosti de ea.shadow a scris:.... sa intalneasca barbatul care stie sa vada si sa pretuiasca aceasta frumusete ...
pitulicea- 6
cred ca relatiile cu persoanele frumoase trebuie sa fie un pic altfel , pt ca adesea frumusetea ascunde capcane ..........
Gigi- 1
Capcane?
Cine cade in capcane? Cei care pot fi inselati usor Acestia, nu cred ca gandesc prea mult
Dar aici era vorba de reusita in viata.
Cine cade in capcane? Cei care pot fi inselati usor Acestia, nu cred ca gandesc prea mult
Dar aici era vorba de reusita in viata.
pitulicea- 6
Este necesara, dar nu suficienta. Majoritatea printre care si eu am votat asa. Poate ar trebui data o definitie referitoare la reusita in viata. Cred ca aceasta reusita se restrange si ea la diferite standarde bine definite. In concluzie, fiecaruia dupa cat il duce capul, stomacul si celelalte simturi.
Demostene- 3
Uite o definitie de om reusit in viata: Monica Gabor (ex Columbeanu).
seaman65- 6
Da Cine-a fost si ce-a ajuns.
pitulicea- 6
Da, imi dau seama de greseala, nu era numai frumusetea, a fost si munca ei, care a propulsat-o in sus.
Deci gresesc cand spun ca frumusetea singura este sufucienta, trebuie sa muncesti din greu sa ajungi undeva.
Deci gresesc cand spun ca frumusetea singura este sufucienta, trebuie sa muncesti din greu sa ajungi undeva.
seaman65- 6
Femeile alea care si-au gasit milionari prin cluburi nu sunt inteligente, cum zicea cineva. Au doar stofa de curve, sunt parsive si stiu sa prosteasca sexul tare. Asta, e drept, una inteligenta e posibil sa nu stie s-o faca asa bine ca ele.
Am votat "Nu". Geaba esti frumoasa, daca n-ai noroc. Norocul si istetimea conteaza. Frumusetea... cu niste haine decente si putina atentie in general la aspect, orice femeie ia nota de trecere. Nu vorbim de cele batute de soarta acum. Ci de femeile obisnuite, care nu te lasa cu gura cascata.
Am votat "Nu". Geaba esti frumoasa, daca n-ai noroc. Norocul si istetimea conteaza. Frumusetea... cu niste haine decente si putina atentie in general la aspect, orice femeie ia nota de trecere. Nu vorbim de cele batute de soarta acum. Ci de femeile obisnuite, care nu te lasa cu gura cascata.
Tizona- 4
Depinde dece valori cautam si de timpuri..
In prezent se pune accent pe frumusete si de ce sa nu recunoastem,are trecere.
Dar cum frumusetea este trecatoare,ramane ceea ce poti arata dupa.Deci e fericit(a) cel ce pe langa frumusete are si alte calitati.
In prezent se pune accent pe frumusete si de ce sa nu recunoastem,are trecere.
Dar cum frumusetea este trecatoare,ramane ceea ce poti arata dupa.Deci e fericit(a) cel ce pe langa frumusete are si alte calitati.
mercur- 1
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» FRUMUSETEA FLORILOR
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Viata in 2
» Povestiri cu talc
» Poezii scrise de Queensland
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Viata in 2
» Povestiri cu talc
» Poezii scrise de Queensland