Ce este pe primul loc pentru tine?
+16
mariana m
Queensland
oli
pauletz
Pingu
magda17m
Tizona
OkazionalSmoker
tegeusa
seaman65
elis27
shadow
RALUCA
veronica_franco
habibi77
pitulicea
20 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Rezumarea primului mesaj :
Hai sa vedem care ne sunt prioritatile si ce consideram ca este mai important in viata
Nu asteptam raspunsuri lungi, nu cerem explicatii, nu asteptam justificari. Doar un click in sondaj
Puteti sa ne dati detalii, sau puteti sa le treceti sub tacere. Importante sunt rezultatele sondajului, nu raspunsul pe care-l da fiecare dintre voi.
Curaj!
Hai sa vedem care ne sunt prioritatile si ce consideram ca este mai important in viata
Nu asteptam raspunsuri lungi, nu cerem explicatii, nu asteptam justificari. Doar un click in sondaj
Puteti sa ne dati detalii, sau puteti sa le treceti sub tacere. Importante sunt rezultatele sondajului, nu raspunsul pe care-l da fiecare dintre voi.
Curaj!
pitulicea- 6
Re: Ce este pe primul loc pentru tine?
nimic nu e imposibil daca, tu simti ca ceea ce iti doresti este adevarat, parerea mea...
pauletz- 3
IN orice directie ai lua-o, e si bine e si rau. Mai devreme sau mai tarziu regreti.
seaman65- 6
am votat si eu. as fi votat familia dar cum famila mea sunt fetele am ales copiii
oli- 6
categoric familia, ptr. mine nu am facut la fel de prompt si fara ezitare ce am facut ptr. cei din familie, asa ca am ajuns la concluzia ca pe ei ii iubesc mai mult decat ma iubesc pe mina insami. dar cum nu am privit niciodata lucrurile din perspectiva asta, am cam ramas pe ganduri privind in trecut si mi-a mai si venit o intrebare idioata...pana unde am merge cu sacrificiul ptr. familie? sau cand putem considera ca ceea ce facem ptr. cei dragi noua, este un sacrificiu? ori poate ca nu exista sacrificiu atunci cand este vb. de familie.
Vizitator- Vizitator
Copiii sunt pe primul loc pentru mine... Cum inca n-am o noua familie, doar o tentativa, care sper din suflet sa se materializeze in curand, pentru copii duc aceasta munca de Sisif, departe de doi dintre ei... Dar Dumnezeu e mare si bun si-mi va ajuta si mie sa-i am pe toti langa mine, abia atunci ma voi putea declara pe deplin fericita !
Queensland- 6
Cred ca sondajele astea sunt facute sa ma puna in incurcatura!Copilul este evident cel mai important, asa a fost si asa va fi dar deja nu mai are atata nevoie de mine si cred ca e foarte bine asa, caci m-a impins sa imi regandesc prioritatile.Si atata le-am gandit si le-am regandit ca imi dau seama ca nu pot face o departajare...functie de nevoi, poate fi pe locul I oricare din variante insa lipseste ceva, ar trebui sa fiu si eu printre optiuni
mariana m- 4
Bine zici tu, mariana....din sondajul asta lipseste varianta EU!
E tocmai ce as bifa acum
pitulicea- 6
Hai sa nu fim ipocriti, pe primul loc e totdeauna propria persoana... cu mici exceptii!
myrk- 6
Eu n-as spune ca exceptiile alea sunt chiar atat de mici. Mai degraba as crede ca, in cazul in care ne referim la propria persoana, de multe ori e vorba doar de instinctul de supravietuire, instinct pe care si-l poate sti doar fiecare in parte, deci apartine fiecaruia (tot in parte) .Eu cred ca importanta pe care o dam anumitor persoane din viata noastra fluctueaza.Depinde de moment.Pe rand, sunt toti importanti.
atat de simplu- 6
myrk a scris:Hai sa nu fim ipocriti, pe primul loc e totdeauna propria persoana... cu mici exceptii!
Hai ca nu suntem ipocriti , nu toti ... exceptiile ''mici '' sunt mari cand ai o viatza in doi sau ''in mai multi ''( copiii de exemplu ), nu poti sa mai fii pe primul loc : acest lucru e valabil daca alegi sa treci singur prin lume sau cand ii desconsideri pe cei care te iubesc si alaturi de care traiesti ...
shadow- 6
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» Stii sa ii arati cat de special este pentru tine?
» Ganduri fara noima
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?
» Poezii scrise de Queensland
» Ganduri fara noima
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» De cati reprezentanti ai aceleiasi zodii este nevoie pentru a schimba un bec?
» Poezii scrise de Queensland
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum