Ti-ai inselat vreodata partenerul?
+33
kam3l3on
freda white
mercur
magda17m
ionnelu
atat de simplu
panoschi
Pingu
OkazionalSmoker
pana
sorinherr
dall
puricelu
tigerr_it
parwous
Ludmilika
Ostional
Violoncella
shadow
soryn
veronica_franco
Mandarax
criss
elis27
daffy_
habibi77
Krissunu
Amrita
RALUCA
seaman65
tegeusa
oli
pitulicea
37 participanți
Pagina 7 din 9
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Fii cat se poate de sincer ...
Rezumarea primului mesaj :
O intrebare indiscreta, stiu dar nu e nevoie sa spuneti ce anume ati bifat in sondaj. Intrebarea este indiscreta, dar noi nu Puteti raspunde cu toata sinceritatea. Nu suntem aici ca sa judecam pe cineva. Daca nu va faceti cunoscut votul, nu vom sti cine ce a votat si cat de des isi inseala partenera/partenerul....daca si-l inseala.
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere!
O intrebare indiscreta, stiu dar nu e nevoie sa spuneti ce anume ati bifat in sondaj. Intrebarea este indiscreta, dar noi nu Puteti raspunde cu toata sinceritatea. Nu suntem aici ca sa judecam pe cineva. Daca nu va faceti cunoscut votul, nu vom sti cine ce a votat si cat de des isi inseala partenera/partenerul....daca si-l inseala.
Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere!
pitulicea- 6
Re: Ti-ai inselat vreodata partenerul?
Da' in sondaj ai bifat? Hai...alege o varianta de raspuns de acolo. Important e sa vedem statistica, nu ce motiv a avut fiecare sa insele
Motivele-s cam aceleasi in fiecare cuplu
Motivele-s cam aceleasi in fiecare cuplu
pitulicea- 6
Despre care partener e vorba?Despre ala pe care nu trebuia sa-l inseli?
atat de simplu- 6
Despre toti cei pe care i-ai considerat parteneri Cred
Habar n-am. Nu mai puneti intrebari incuietoare
Habar n-am. Nu mai puneti intrebari incuietoare
pitulicea- 6
Bifez si eu ceva acolo...pentru cei cu spirit de observatie.
atat de simplu- 6
cea mai penibila tema,,,,,,,,,,,,, aici deja se intra in ,,intimitate,,,,,, .Nu santem la spovedanie, sant ,,N,, teme pt discutie si frumoase si interesante.
ionnelu- 1
Mai penibil e sa raspunzi fara sa citesti despre ce e vorba "in discutie"
Am inteles. Ti-ai inselat sotia/iubita si ti-e rusine sa recunosti Relaxeaza-te. Nimanui de aici nu-i pasa ce faci tu. Nimeni n-o sa-ti dea penitente
Am inteles. Ti-ai inselat sotia/iubita si ti-e rusine sa recunosti Relaxeaza-te. Nimanui de aici nu-i pasa ce faci tu. Nimeni n-o sa-ti dea penitente
pitulicea- 6
Il apasa greu musca de pe caciula
Ciudat cum unii se simt vinovati doar cand trebuie sa recunoasca ca au facut-o. Atunci cand o fac, nu au nici o retinere Li se pare ceva firesc
"Domnul" ionnel, putea sa spuna simplu: "am votat, dar nu va spun ce"
Ciudat cum unii se simt vinovati doar cand trebuie sa recunoasca ca au facut-o. Atunci cand o fac, nu au nici o retinere Li se pare ceva firesc
"Domnul" ionnel, putea sa spuna simplu: "am votat, dar nu va spun ce"
pitulicea- 6
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum