GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ti-ai inselat vreodata partenerul?

+33
kam3l3on
freda white
mercur
magda17m
ionnelu
atat de simplu
panoschi
Pingu
OkazionalSmoker
pana
sorinherr
dall
puricelu
tigerr_it
parwous
Ludmilika
Ostional
Violoncella
shadow
soryn
veronica_franco
Mandarax
criss
elis27
daffy_
habibi77
Krissunu
Amrita
RALUCA
seaman65
tegeusa
oli
pitulicea
37 participanți

Pagina 6 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos

Fii cat se poate de sincer ...

Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_lcap7%Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_rcap 7% 
[ 5 ]
Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_lcap34%Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_rcap 34% 
[ 23 ]
Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_lcap37%Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_rcap 37% 
[ 25 ]
Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_lcap22%Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Vote_rcap 22% 
[ 15 ]

Total voturi : 68
Inapoi

Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Empty Ti-ai inselat vreodata partenerul?

Mesaj  pitulicea Lun 11 Iun - 12:33

Rezumarea primului mesaj :

Ti-ai inselat vreodata partenerul?

O intrebare indiscreta, stiu Evil dar nu e nevoie sa spuneti ce anume ati bifat in sondaj. Intrebarea este indiscreta, dar noi nu Very Happy Puteti raspunde cu toata sinceritatea. Nu suntem aici ca sa judecam pe cineva. Daca nu va faceti cunoscut votul, nu vom sti cine ce a votat si cat de des isi inseala partenera/partenerul....daca si-l inseala.

Interesante vor fi rezultatele sondajului, nu fiecare raspuns in parte. Votati cu incredere!

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Empty Re: Ti-ai inselat vreodata partenerul?

Mesaj  Ostional Dum 22 Iul - 1:08

dall.... Doamne,
Nu vreau sa cred ca te postezi intre nimeni si un porc! si chiar sa nu te deranjeze .."prea tare".VUai...........................chiar nu-ti vine a crede ca "nimeni nu a inselat niciodata"...??Chiar "se pare ca noi barbatii inseland mai mult?"....crezi ca aveti nevoie de o partenera??? ohhh! ..PREFERABIL SA FIE FEMEIE..!!??Ce onoare! Traiasca partenerele care sunt de" preferabil' Femei!... E un pamflet si toti sa stie, ca iubitele lui dall trebuie sa fie partenere "de preferabil femei"..E si asta ceva..Isn't it?Chiar daca nu ai postat de mult, dar de citit ai citit ,e un lucru minunat!Daca inseli e pacatul tau;nu implica femeile,caci sunt victime colaterale.Chiar daca-si ridica "coada", fii barbat ! Chiar daca nu te crede nimeni, Rolling Eyes Exclamation Neutral "si nu fii "porc"chiar daca te vad toti...asa. Neutral confused P.S. Aici nimeni NU a spus ca Nu a inselat NICIODATA!!

....doar ca" Nu ar face-o"(e doar un conditional optativ)...nici prezent..nici trecut!.Nici eu nu mai mananc dulciuri...cu toate ca ma topesc dupa ele...dar ingrasa.Nu as mai manca niciodata, ca sa raman supla.( Vorba vine!!) Laughing
Ostional
Ostional
2
2

Sus In jos

Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Empty Re: Ti-ai inselat vreodata partenerul?

Mesaj  sorinherr Joi 26 Iul - 15:50

mmmmmmmmmmmm................... Smile
sorinherr
sorinherr
2
2

Sus In jos

Mesaj  shadow Joi 26 Iul - 21:05

Dall , vezi ca ne tragi pe toti dupa tine Very Happy ...ridica-te d'le , scutura-ti palaria si mergi mai departe ! Laughing ...porcii nu inseala , aia sunt doar porci Smile ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  veronica_franco Mar 31 Iul - 9:59

porcii nu inseala ...ei doar isi urmeaza instinctul primar...(ma refer strict la porc...fara metafore/comparatii/personificari)
dar ostional e prea inraita..impotriva lui dall...de ce oare?! aici nimeni nu judeca pe nimeni...nu asta era vorba?!
daca postam o parere/comentariu e pt ca e un forum...asta- i e rolul... toata lumea a scis cate ceva...vine si dall cu o parere si e luat la pietre...
macar mie nu mi-au raspuns!!! Sad
veronica_franco
veronica_franco
2
2

Sus In jos

Mesaj  shadow Mar 31 Iul - 22:45

Lasa Veronica flower , nu fi suparata , Dall e baiat mare , stie sa-si poarte de grija Laughing ...

Centralizam sondajul :
- cei care nu au inselat sunt 61
- cei care au facut-o o data sau de mai multe ori 24

Pe ansamblu e bine : multe relatii se bazeaza inca pe incredere si loialitate Smile ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Ostional Mier 1 Aug - 7:02

veronica_franco,
Nu inteleg expresia "e luat la pietre",dar inteleg atitudinea ta de aparatoarea forumului Wink .Eu nu ma justific nimanui si daca dall(pe care nu-l cunosc,dar il respect) nu a ripostat, inseamna ca are simtul umorului si stie ca pamfletul este un stil publicistic(aici cu referire la conceptul barbat-porc).Daca tu consideri ca sunt"prea inraita" si banuiesc ca e un eufemism,ma inclin in fata parerii tale si in rest no comment Sa fii iubita!
Ostional
Ostional
2
2

Sus In jos

Mesaj  veronica_franco Mier 1 Aug - 12:43

multumesc!!! si tu...
stiu ca dall are simtul umorului dar am simti nevoia sa comentez, pt ca el a detaliat putin "impresia" lasata oamenilor de un om sincer...
trebuie sa recunosti ca, daca zici adevarul, nu-i bine...daca minti, iar nu e bine...
eu sub forma asta am citit-o!!! si mi-ai parut rea..in comentariul ala...
asta e! Rolling Eyes
veronica_franco
veronica_franco
2
2

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 12 Sept - 21:26

veronica_franco a scris: nu e nimic murdar la un partener care a transpirat ca sa te iubeasca!!!!
Nu a transpirat ca sa te iubeasca... a transpirat ca sa-si rezolve "o problema" Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pana Joi 13 Sept - 15:10

de inselat,da am inselat o partenera candva,dar pe sotie as prefera sa nu ajung sa fac asa ceva.pentru mine casatoria insemana o promisiune si eu urasc sa imi incalc promisiunile
pana
pana
2
2

Sus In jos

Mesaj  OkazionalSmoker Mar 25 Sept - 12:38

Un barbat "inseala" doar prin prisma gandiri unei femei. Noi nu gandim in termeni ca "inselat", e simpla diversitate, e doar sex, te ajuta sa-ti reamintesti de ce iti iubesti consoarta . Barbatii sunt programati genetic sa-si doreasca sex cu mai multe partenere, ajuta la stabilitatea relatiei. Nu pot vorbi in dreptul femeilor deoarece nu sunt una. Am "inselat"de multe ori, O singura data cu fiecare persoana .

Mai rau e cand (ca si barbat) cauti liniste si intelegere in bratele altei femei, abia aici poti spune ca inseli .

OkazionalSmoker
1
1

Sus In jos

Mesaj  Pingu Mar 25 Sept - 14:06

Barbatii sunt programati genetic sa-si doreasca sex cu mai multe partenere, ajuta la stabilitatea relatiei.
Din punctul tau de vedere. Very Happy
Eu cred ca cauti altceva cand nu mai esti multumit cu persoana de langa tine si atunci ii mult mai ok sa-i spui si sa te culci cu cine vrei. Wink
Pingu
Pingu
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 8 Dec - 9:09

De acord cu Pingu.
Barbatul e programat sa se comporte ca un animal. Insa... iubirea face din el un om Smile
Cand iubesti, nu inseli. Cand simti nevoia sa inseli, nu mai iubesti, sau, asa cum zice si Pingu, nu mai esti multumit de femeia de langa tine si cauti altceva...
Daca e "doar sex", de ce ai nevoie de alta si alta partenera? Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Empty defineste....

Mesaj  panoschi Sam 8 Dec - 10:40

defineste inselat....
fizic, psihic sau cum altcumva? Very Happy
panoschi
panoschi
1
1

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 8 Dec - 10:50

De ce? Altfel nu stii ce sa bifezi in sondaj? Very Happy
Am inteles....ai inselat-o, dar nu te-ai simtit si nu te simti vinovat Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Ti-ai inselat vreodata partenerul? - Pagina 6 Empty vinovat???

Mesaj  panoschi Sam 8 Dec - 11:07

intre timp am si divortat dar nici pe departe nu a fost asta motivul....situatia a fost mult mai complicata decat atat..... Sad
panoschi
panoschi
1
1

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 9 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum