Sugestii si Reclamatii
+14
Obi-Wan Kenobi
teorista
snow
elis27
arriatna
Nana_Duval
mrs nobody
shadow
Demostene
dragos
HAUU_HAUU
aspidistra76
pitulicea
harakiri
18 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Sugestii si Reclamatii
Un scop cam comunist, dupa mine. Hai sa impartim uniforme ! Mai lipsesc lozincile:
Cine nu e cu noi e impotriva noastra
Cine nu poate il ajutam, cine nu stie il invatam, cine nu vrea il obligam.
harakiri- 2
Nu te obliga nimeni la nimic.
Nu inteleg...... de ce esti asa razboinic?
Nu inteleg...... de ce esti asa razboinic?
pitulicea- 6
Nu sunt razboinica. Iti raspund doar. As aprecia daca mi-ai spune in fata ca imi interzici sa am pareri diferite de ale tale.
S-ar elimina timpii pierduti.
S-ar elimina timpii pierduti.
harakiri- 2
Ti-a interzis cineva ceva pana acum?
Nu te-ai exprimat suficient de liber(a)? Numai ca uiti un lucru. Pe un forum iti exprimi parerile legate de subiectele de discutie, nu parerile despre membrii forumului.
Nu avem inca un topic pentru acuzatii, jigniri si calomnii, dar poti deschide tu unul, daca asta este singurul subiect despre care doresti sa discuti cu noi.
Nu te-ai exprimat suficient de liber(a)? Numai ca uiti un lucru. Pe un forum iti exprimi parerile legate de subiectele de discutie, nu parerile despre membrii forumului.
Nu avem inca un topic pentru acuzatii, jigniri si calomnii, dar poti deschide tu unul, daca asta este singurul subiect despre care doresti sa discuti cu noi.
pitulicea- 6
Acum am observat ca "Recordul de utilizatori conectati a fost de 28".
Probabil fiindca moderezi/ administrezi asa cum o faci.
Arata-mi unde am folosit "acuzatii, jigniri si calomnii". Sau iti scapa sensul acestor cuvinte ?
Prefer sa stau de vorba cu barbati
Probabil fiindca moderezi/ administrezi asa cum o faci.
Arata-mi unde am folosit "acuzatii, jigniri si calomnii". Sau iti scapa sensul acestor cuvinte ?
Prefer sa stau de vorba cu barbati
harakiri- 2
Bine caramia.....
Acum, scuza-ma, dar nici macar ca admin nu-mi pierd vremea cu toti disperatii dupa atentie si apreciere.
Acum, scuza-ma, dar nici macar ca admin nu-mi pierd vremea cu toti disperatii dupa atentie si apreciere.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 26 Apr - 20:15, editata de 1 ori
pitulicea- 6
pitulicea_de_stepa a scris:Ca admin, imi rezerv dreptul de a sterge postarile care NU au legatura cu tematica forumului.....
Ai orgasm ?
harakiri- 2
Da...am avut unul, in momentul in care te-am dat afara
Alte intrebari, la fel de pertinente.....abia peste 5 zile
Alte intrebari, la fel de pertinente.....abia peste 5 zile
pitulicea- 6
Se vede ca acest harakiri nu are bun simt, si scopul lui este numai sa strica atmosfera pe forum...harakiri a scris: Un scop cam comunist, dupa mine. Hai sa impartim uniforme ! Mai lipsesc lozincile:
aspidistra76- 4
Asa mi s-a parut si mie. Si ca sa nu strice buna dispozitie a tuturor, am preferat sa-l elimin.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Joi 2 Sept - 12:55, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Corect...Pana la urma nu ai ce face cu astia... Si cu caramia ai avut foarte multa rabdare, dar nu ti-a dat de ales.
aspidistra76- 4
Din pacate lumea e plina cu tot felul de oameni bolnavi si idioti, care vor sa intre in lumea noastra, sa ne strice viata,si mereu trebuie sa luam masuri impotriva lor... Si tu, ca moderator si admin, uneori ai probleme cu acesti indivizi...
aspidistra76- 4
lamuriti-ma, puneti-ma la corent! :green
cara nu mai este pe forum?
cara nu mai este pe forum?
HAUU_HAUU- 2
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum